náklonová fota nejen z Masarykova okruhu..


ČMN CUP - Mišuge CUP

07.06.2009 22:28

malý komentář k akci spřáteleného teamu Mišuge, kde manažer Stepos v touze porychlit vymyslel vnitroteamovou soutěž, jejíž vítěz měl získat právo jezdit všechny kvalifikace v závodech po zbytek sezony. Ačkoliv tato výzva byla zřetelně alibistická, nabalením se dalších aktérů získala na síle a významu.To možná zaskočilo samotného Stepose a tak zmítaje se v touze z toho vycouvat a zároveň odejít se ctí aby nezradil svůj těžce shromážděný fanklub, poctivě celý měsíc udržoval aktivní diskuzi ve svém tématu..

V den D se pánové krom drobné nervozity chovali celkem standardně, utahovali si ze sebe navzájem a na požádání předvedli i drobnou rivalitu. Důsledek vnitoteamové krize mohl zasvěcený pozorovatel vycítit z drobných náznaků - jako že třeba Majkl tentokrát nepřilepil Steposovi nálepky :-D.. že střídavě označoval jeden či druhý teamového mechanika Rucka za zrádce a posílal ho ke konkurenčním teamům. Ruck již zkušeně ví, kde se uplatní, a proto se radostně přesunul k LamasTeamu. 

V kvalifikaci se borcům vedlo dobře, avšak Štěpán strategicky nedosáhl kvalifikačního limitu a zajel předčasně do boxů, aby se mohl zůčastnit stále populárnějšího závodu Best of rest, kde s vylepšením osobního rekordu uspěl a vybojoval druhé místo s časem 2:22.7 a zaostal o tři desetiny za časem, který si ten den jako "NEJ" připsal Majkl.

Jelikož Majkl dojel v závodě powerbiků z 31 pozice na 27 místě, byl jeho výsledek vyhodnocen porotou jako lepší a ostatně i jeho čas toto umístění potvrdil.

Konstatuji tedy, že vítězem MišugeCupu se stává Majkl, který mi na rozdíl od Stepose pochválil medaile, takže mi ani není Stepose líto :-D, přestože jsem mu fandila :-D

fotky ze slavnostního předání cen:

půodně zde měl být mnohem větší průvod, avšak Rosice46 - oficiální fanynka Mišuge teamu a A.F.I. nedorazily, díky negativní předpovědi počasí, naštěstí se však objevila jiná ochotná slečna, která mne v tom nenechala...

Steposova strategie se ukázala jako správná, protože při posledních trénincích borci výrazně stáhli své osobní rekordy, v posledním závodě Best of Rest Stepos dokonce o 2 vteřiny... dosáhli tedy již letošních skromných cílů a přitvrdili..

Štěpán referoval, že se ho dokonce vítěz závodu Best of rest ptal, jak že to mezi nimi dopadlo.. Dawe (znechucen svými technickými problémy) okomentoval jejich časy slovy: jojo, do teď jste se zlepšovali, teď začnete padat. Zatuhlý úsměv obou aktérů pak rozptýlil podivením se nad usazením  jejich stupaček: hoši a vy jezdíte takový časy a ani jeden nemáte přepáčko?? Načež si vzal za své připravit nějaký výkres na výrobu tohoto zlepšováku. Ano, Mišuge zřejmě porychlí ještě více, až se na céčku nebudou špičkami odpichovat od asfaltu :-D

Tak bando! doufám, že je Vám všem ale jasné, kdo Vás příště pojede! SRAnDa Team gooooooooooooo!

a ještě odkaz na referát Mišugeteamu z této akce

—————

Zpět