náklonová fota nejen z Masarykova okruhu..


Den poslední - neděle - shrnutí

21.06.2009 20:51

Sobotní večerní párty ActionBiku pomáhá zpracovat psychické újmy ze škod způsobených na trati... majitel agentury Jochen je také nešťastný z nehody své motorky, kterou zavinil jeho známý, který si ji půjčil...podařilo se mi ji také zdokumentovat..

V neděli nás hřálo slunce, takže jsme se i při rozebírání Mipovy motorky trošku opálili. Čekali jsme na příjezd Čechů, kteří byli dohodnuti na instrukce. Ti však nedorazili, a tak jsme  se v brzkém odpoledni rozloučili a odjeli jsme směrem domů.

SRAnDisté si odvážejí z Lausitzu následující časy: Dawe 1:54 a Mip 1:57, což na první pokus považují za uspokojivé. Kdyby Mip měl šanci jezdit déle než jedno dopoledne věřím, že by byly časy ještě o trošku lepší, protože chlapi se umějí vzájemně hezky porychlit...

Řekněme, že doufáme, že jsme nebyli v Lausitzu naposledy a že jsme si již smůlu vybrali...

Co se týče doporučení ostatním amtérům, vydejte se na okruh s prověřenou agenturou a se známými, kteří se o Vás v případě nehody postarají. Počítejte s nepříznivým počasím, protože jak jsme se dozvěděli od zkušenějších, deštivé počasí je zde velmi časté. ..

....Mip shání nový rám, já sháním pořádný stan a Dawe shání dodávku...

Na závěr však zbývá dodat že to, co zažijete tady vás opravdu prostoupí a přetrvá ve Vás ještě pořádně dlouhou dobu...a to já na trať jen koukala!

Příště jeďte s námi!!!!!!!!!!! VRUMMMMMMMMMMMM!

JITA

 

 

—————

Zpět